Eens echt de toerist uithangen. Dat deed ik vorige week maandag. Ik had een overwacht dagje vrij en dus toog ik al vroeg naar het strand bij Spice, met de scooter. Een lekkere ijskoffie in de ochtend, lunch (de ‘catch of the day’ was wahoo, een soort van makreel voor gevorderden en dat bleek lekker) en liggen lezen en luieren. In de latere namiddag ben ik dan verder gereden naar 1000 Steps om daar te snorkelen. Heel mooi koraal!

Vorige week woensdag zijn we met zijn tweeën op de scooter naar Rincon gereden. Dat is best wel een hele belevenis, want de afstand is lang, het is heuvelachtig en er is veel wind. Reken daarbij een niet al te enthousiaste huur-scooter en u kunt zich voorstellen dat we telkens blij waren als we de top van een helling gehaald hadden en opnieuw heuvelafwaarts konden bollen. Onze bestemming was de Cadushy Distillery. Daar maken ze een likeur van de gelijknamige cactus. En je kan er ook cocktails drinken. Cheers!

Vorige zondag zijn we voor het eerst gaan brunchen bij Red Palm. Dat zijn “de buren” en die hebben elke zondag een brunch die je kan combineren met loungen aan het zwembad. Het bleek erg lekker en dus voor herhaling vatbaar. Het is ook best wel een mooi zwembad om te liggen, alleen zijn er erg weinig schaduwplekken dus we waren erg blij toen we er toch zo eentje konden bemachtigen.

Ook het vermelden waard is de “Guilty Pleasure Night” vorige woensdag in Havana. Daar kon je allerlei liedjes aanvragen die je zou zingen onder de douche wanneer niemand luistert. Dat is dus he-le-maal mijn soort feestje. Het mag niet verbazen dat ik mij duchtig heb laten gaan met verzoeknummers. En de dj heeft er ook best wel veel gedraaid, jochei! Extra vermelding trouwens voor de nobele onbekende die ‘Non non rien n’a changé’ van Les Poppys heeft aangevraagd. Heerlijk meegekweeld!

IMG_0638

Een dag eerder ben ik eindelijk met mijn camera zeepaardjes gaan fotograferen. Geen echte natuurlijk, wel onze paarden bij het zwemmen. Het was voor het eerst dat de nieuwe paarden het water in gingen, dus Martijn reed met de auto mee om te helpen en dat gaf mij en mijn camera meteen een lift.

Of ik dan zelf niet gereden heb de afgelopen periode? Natuurlijk wel! Behalve met vaste waarde Herencia ben ik ook met de nieuwe Liberty op trail geweest. Wat een fijn paardje! Crappy foto’s wegens crappy camera, maar als u heel goed kijkt kunt u onder de boom een ezel spotten.

Advertenties